Wednesday, May 12, 2021
No menu items!

REVIEW RK GLOW – DAILY FACIAL CARE TREATMENT | Kosmetik Viral

Must Read

Skin Whitening Turmeric Cream | Anti-Aging Cream | Removes Acne, Dark Spots, Suntan & Pigmentation

Ingredients For Turmeric Cream 2 TSP AloeVera Gel 1/4 TSP Turmeric Powder 1 Vitamin E Oil Capsule 1 TSP Glycerine 3-4 Drops Essential Oil #turmericcream...

Guess Who's Had Plastic Surgery (Katalina) | Lineup | Cut

Sponsor this series: Fear Pong is now a game! Get it here: SUBSCRIBE: Watch More Lineup: About Lineup: A who’s...

How To Do Summer Skin Care | Summer Skin Care Tips | How To Take Care Of Skin In Summers |

Hi everyone, I am posting this video after a very long time. I hope you all are doing well...

– REVIEW RK GLOW DAILY FACE CARE TREATMENT –

Hai dear,
Siapa dari kalian yg kangen banget Treatment ke salon? Apalagi saat musim pandemi gini mau keluar rumah masih was-was.

Ga perlu khawatir bebs, aku racunin nih produk dari RK Glow, yaitu Daily Face Care Treatment. Jadi produk ini termasuk produk yg komplit.

Kenapa? Karna ..
🍒 Produk Facial wash ini yg disertai dengan 2 applicator yaitu Brush Clean dan Roller Massage. Jadi selain kita facial, sekaligus bisa treatment sendiri dirumah. Enak banget gak tuh?

🍒 Facial Care ini di formulasikan untuk kulit wajah yg diperkaya dengan Whitening Agent dan Moisturizer. Jadi cocok banget buat kalian yg ingin memiliki kulit cerah dan pemilik kulit kering karena terdapat kandungan Moizturizer.

Jadi buat kalian yg sama-an kaya aku, kalian bisa menghubungi melalui chat dengan :
📲 WA : +6282333035088

#rkglow #rkcosmetics #rkfacialcare #rkglowdailyfacialcare

—-

•Jangan lupa di order sist•

—-

• c o n t a c t p e r s o n ;

💌 Instagram ~

💌 Email ~
dyandyon.official@gmail.com

source

- Advertisement -ultrasonic cavitation machine
- Advertisement -tattoo removal laser machine

Latest News

Skin Whitening Turmeric Cream | Anti-Aging Cream | Removes Acne, Dark Spots, Suntan & Pigmentation

Ingredients For Turmeric Cream 2 TSP AloeVera Gel 1/4 TSP Turmeric Powder 1 Vitamin E Oil Capsule 1 TSP Glycerine 3-4 Drops Essential Oil #turmericcream...
- Advertisement -facial machines

More Articles Like This

- Advertisement -saint kitts citizenship